Drive-in shows

Rocxy beschikt inmiddels over de nieuwste apparatuur, waaronder een Pioneer Mixdeck en een soundcraft mixer. Hierdoor behoort het versterken van een band of een spreker ook tot de mogelijkheden.
We hebben verschillende geluidsets van LD-systems waaronder de LD Maui 28 voor feesten tot 150 mensen en de DL Maui 44 voor de grotere feesten tot 350 mensen.

De verlichting die we gebruiken zijn onder andere standaard Par Spots en Roboscanners Moving Heads. Deze zijn allemaal met LED uitgevoerd, dus energiezuinig!
Om deze verlichting op te hangen beschikken we over diverse Windup-statieven en Truss-stellingen, in te delen naar de wensen van de klant en de situatie ter plekke.

Ook verzorgen wij voor buitenevenementen het geluid zoals in een park of op een plein. Rocxy beschikt hiervoor over een omroepsysteem met vier hoge statieven met op iedere statief een set actieve boxen. Wij beschikken ook over een draadloze microfoon die over grotere afstanden te gebruiken is.

Voor grotere evenementen of feesten, waar onze geluidssets niet voldoende voor zijn, worden in samenwerking met een groter verhuurbedrijf het geluid verzorgd.

Een greep uit feesten waarvoor wij het geluid en muziek verzorgen zijn:
– bruiloften
– verjaardagen
– schoolfeesten
– examenfeesten
– clubfeesten zoals bij voetbal-, hockey- en tennisverenigingen
– bedrijfsfeesten
– barbecuefeesten
– carnaval
– glow-in-the-dark volleybal
– discozwemmen

Speaker-sets

Speaker-sets LD Maui 44 (Foto 1) en LD Maui 28 (Foto 2)