Rocxy

Rocxy soundservice drive-in show is in de jaren ’80 ontstaan. Samen met een goede vriend Arthur van der Voort, later kwam Rob van Beek erbij. Door de jaren heen hebben wij de meest uiteenlopende feesten van muziek voorzien, tot we in het begin van 2000 ieder onze eigen weg gegaan zijn. Nu mijn zoon Jelle wat groter is geworden en het ook leuk vindt om te draaien, hebben nieuw leven in de drive-in show geblazen en hopen dat oude tijden weer gaan herleven. Met jaren ervaring gegarandeerd een feest!

Naast het weer opstarten van de drive-in shows zijn wij ook al jaren bezig met het bouwen van speakers en het verzorgen van lasershows.

Referenties van verzorgende evenementen:

Diverse evenementen in het park Rusthoff waaronder het vrijetijdsfestival, het oldtimerfestival en natuurlijk Halloween waar jaarlijks ruim 2000 mensen op afkomen. Voor dit laatste evenement verzorgen we ook de afsluiting met een grote licht- of lasershow. Het jaarlijks terugkerende kinderstad Sassenheim. Hier plaatsen we vrijwillig een omroepinstallatie en draaien de hele week muziek. Op dinsdag verzorgen we hier de kinderdisco.